Back

Maturantet më të shkëlqyera të Maturës Shtetërore 2020

Ministria e Arsimit publikoi emrat e 10-të maturantëve më të shkëlqyer të Maturës Shtetërore 2020. Po si mund të mungonin nxënësit tanë në këtë dhjeteshe? Pikërisht 2 nga 10 maturantët më të shkëlqyer janë maturante të shkollës sonë. Iu urojmë suksese të mëtejshme Jera Isakaj dhe Ingis Beliu. Gjithmonë do të krenohemi me sukseset tuaja. Sukseset janë pjesë e pandashme e familjes së madhe të ish-nxënësve tanë kudo që ndodhen. Ne kemi kënaqësinë të krenohemi me ta. Krenarë për të nxënësit tanë!

[learn_press_profile]