Konferenca Education Today

Me shumë kënaqësi ju përshëndesim në emër të Turgut Ozal Education sh.a – organizatori kryesor i Konferencës Education Today. Për 6 vitet e fundit, Konferenca Education Today ka bashkuar, zhvilluar dhe mbështetur profesionistë të asimit në Shqipëri. Duke ndjekur traditën e saj, këtë vit konferenca sërish ofron një gamë të gjerë të seancave tepër interaktive me Drejtuesit e Arsimit në të gjithë botën dhe për të diskutuar çështjet e lidhura me to.
Jemi të lumtur tiu njoftojmë se konferenca e këtij viti do të jetë e hapur për të gjithë arsimtarët në të gjithë Shqipërinë dhe do të gëzojë një mjedis plotësisht virtual. Mësuesit, administratorët e shkollave dhe arsimtarët do të jenë në gjendje të ndjekin këtë konferencë online nga komoditeti i shtëpive të tyre.
Konferenca këtij viti do të zhvillohet më datë 5 Shkurt 2022 në orën 10:00 – 16:00 CET, dhe për të gjithë pjesëmarrësit do të shpërndahen certifikata.