Dec 31, 2013 12:00:00 am

FESTA E FEMIJEVE TE MATURANTAVE

Me 17 nëntor 2013 Kolegjet Turke, organizuan aktivitetin “FESTA E FËMIJËVE” 
 
kushtuar  fëmijëve të maturanteve të diplomuar në Kolegjet Turke.Në këtë aktivitet morën pjesë rreth 70 maturante dhe 100 
 
fëmijë. Programi përmbante: Kllounet, kukullat, testin IQ, lojra me tullumbace,  
 
piktura në fytyrën e fëmijëve, lojra me jenga, fotografi me familjen, konkursi i veshjes së mumjes, 
 
kush bën bebin për të qeshur dhe dhurata për të gjithë fëmijët.
 
Ndërkohë që fëmijët argëtoheshin,muturantet gjetën rastin të bisedonin me 
 
 
 
 
mësuesit dhe kujdestarët e tyre në koktejlin e përgatirur enkas për ta. Ky program ishte një 
 
ndër treguesit më të mirë që kolegjet Turke nxënësit e saj mutarantë do ti kujtojë 
 
gjithmonë.
 
Matura e parë  në kolegjet turke u diplomua në vitin 1996, deri më sot janë diplomuar 18 matura.
 
Të gjithë brezave të maturantëve ju urojmë suksese  në punë dhe në jetën e tyre  
 
familjare.
 
Ky program do të zhvillohet dhe në vitet në vijim dhe do të kthehet në një traditë të 
 
këndshme të Kolegjeve Turke.
 
Foto: https://picasaweb.google.com/104694814749883574950/FESTAEFEMIJEVETEMATURANTAVE