Turgut Ozal Tirana
Dec 29, 2015 12:00:00 am

E Diela Shqiptare

Dy nxënës të kolegjit “Turgut Özal” u kualifikuan për në finalen e madhe të emisionit popullor Power Kidz.
Amina dhe Amiri, të dy nxënës në klasën e katërt, nuk lanë mëdyshje për jurinë e konkursit për fëmijë që zhvillohet në televizionin Klan gjatë emisionit “E diela shqiptare”.
Konkursi final i talenteve të këtyre fëmijëve do të zhvillohet në prill.