Turgut Ozal Durres
Dec 20, 2016 12:00:00 am

Festat e fundvitit

Festat e fundvitit i motivuan fëmijët e klasës së parë të festojnë në një mënyrë krejt të vecantë. Nxënësit zgjodhën 2 pemë, një artificiale dhe një natyrale
Sot bredhin e mbollëm në oborrin e shkollës duke e pagëzuar me emrin "Bredhi JETE" Pema jonë do të rritet bashkë me nxënësit edhe ajo do të ndjekë një rrugë shumë të bukur edhe ajo do të krye një histori të bukur si nxenesit e kolegjit "Turgut Ozal"