Turgut Ozal Durres
Jan 16, 2017 12:00:00 am

Figurat historike

Nxënësit e klasave të 9-ta në konkursin me temë "Figurat historike". Falenderojmë nxënësit për pjesmarrjen e tyre dhe ju urojmë suksese të mëtejshme.