Turgut Ozal Durres
Dec 22, 2016 12:00:00 am

Gezuar festat e fundvitit.

Sot grupi Yjet nën ritmin e muzikës dhe recitimit ia shtuan edhe më shumë entuziazmin atmosferës në këtë prag festash.Në prani të prindërve ata dhanë një shfaqje simbolike duke i bërë ata edhe më të lumtur.Ne shpresojmë të kemi lënë mbresa të bukura duke ju uruar:Gezuar festat e fundvitit.