Turgut Ozal Durres
Feb 04, 2016 12:00:00 am

Në fundjavë u organizua një ekskursion

Në fundjavë u organizua një ekskursion për nxënësit e klasave të 6-ta në Bosnje-Hercegovinë. U vizituan disa nga vendet më të bukura e të mbushura mi histori si: Ura e Mostarit, Pazari i Vjetër, si dhe pjesët kryesore të qytetit si pjesa moderne e tij dhe pjesa austriake. Pista e skive ishte një destinacion i shumëpritur prej tyre. S’mund të mbetej pas edhe prekja nga afër e historisë së këtij vendi. Shopingu, dreka dhe darkat e organizuara me to ishin një pjesë e bukur e kësaj shëtitje që do të mbesë gjatë në kujtesën e nxënësve.