Turgut Ozal Tirana
Nov 03, 2015 12:00:00 am

Shkolla “Turgut Ozal” shembull për t’u ndjekur, Nora Malaj

Znj. Nora Malaj, zëvendësministre e Arsimit dhe Sportit, u shpreh në një intervistë me Klubin e Medias të shkollës “Turgut Özal” se shembulli i Panairit të Ushqimit që organizohet atje duhet të ndiqet nga gjithë shkollat e Shqipërisë.

Këtë deklaratë ajo e bëri gjatë vizitës në panairin ushqimor organizuar nga Klubi “Shpresa” në bashkëpunim me gjithë nxënësit e shkollës.

Ajo shtoi se do t’i propozonte Z. Erion Veliaj, Kryetarit të Bashkisë së Tiranës, që të organizohen panaire të kësaj natyre me gjithë shkollat e Tiranës.

Përveç aspektit humanitar, këto organizime i shërbejnë edhe formimit të ardhshëm të sipërmarrjes së këtyre nxënësve, shtoi Znj. Malaj, duke i inkurajuar nxënësit që të vazhdojnë në këtë rrugë.