Turgut Ozal Tirana
Feb 14, 2014 12:00:00 am

Tradita e shpërndarjes së çertifikatave

Tradita e shpërndarjes së çertifikatave për nxënësit më të suksesshëm vazhdon në shkollën tonë. Edhe sivjet në këtë fund semestri u shpërndanëçertifikata për nxënësit më të mirë në mësime aktivitete social-kulturore dhe sportive.  Në sallën e koncerteve nxënësit përjetuan me emocion të madh vlerësimet më të rëndësishme për semestrin  që lamë pas. Nga fituesit e konkursit të këngës pati edhe performanca muzikore çka e bënë këtë program të paharrueshëm për nxënësit dhe mësuesit.