Turgut Ozal Durres
Apr 17, 2017 12:00:00 am

Vizitë

Sot me nxënësit e klasave të V-ta bëmë një vizitë në Prefekturën e Durrësit, ku u takuam me Z. Roland Xhelili, Prefekt i Qarkut Durrës.
Nxënësit i drejtuan pyetje rreth punës së tij në krye të Prekturës së qytetit të Durrësit të cilave Z.Xhelilaj iu përgjigj me dashamirësi. 
 E falenderojmë Prefektin për mikëpritjen dhe i urojmë suksese në punën e tij!