Turgut Ozal Tirana
Mar 29, 2013 07:07:09 am

Java e Shkencës 2013

Një nga aktivitetet e përvitshme është edhe java e Shkencës.Kjo javë ishte e mbushur plot aktivitete të ndryshme si  konkursi i  projektimit poster,të prezantimit,demostime eksperimentesh dhe eksperimente të ndyshme të zhvilluara gjatë orëve të lëndëve shkencore.U bë e mundur që  nëpërmjet kësaj jave dijet e marra gjatë mesimit të vihen në zbatim nëpërmjet eksperimenteve të zhvilluara. Nxënësit e klasave të 8-ta të shkollës tonë  që kishin formuar grupin i fizikës eksperimentet e tyre ja treguan edhe kopshtit,shkollës fillore dhe 9-vjeçare.Nxënësit që arritën të paraqesin sa më mirë eksperimentet e tyre fituan të drejtën për të marr çmime në programin që do të organizohet në fund të semestrit. For more: https://picasaweb.google.com/104694814749883574950                      http://www.youtube.com/turgutozaltirana