Turgut Ozal Durres
Apr 25, 2012 12:00:00 am

Filluan regjistrimet per konkursin e pranimit ne kolegjet turke

Nxënësit që do të konkurojnë për klasën e 10. Mundësi studimi me 100% bursë në kolegjet turke në Tiranë, Durrës dhe Shkodër.