Turgut Ozal Durres
Apr 23, 2012 12:00:00 am

Filluan regjistrimet per konkursin e pranimit ne kolegjet turke

    Nxënësit e klases se 8-te Mundësi studimi me 100% bursë në kolegjet turke në Tiranë, Durrës dhe Shkodër.