Turgut Ozal Tirana
Dec 12, 2012 04:24:06 pm

Shetitje me femijet e kopeshtit

Nё bazё tё temave mёsimore fёmijёt kishin marrё shumё njohuri pёr stinёn e vjeshtёs. Ndёr shumё aktivitete dhe punime qё ishin zhvilluar nё klasё mё datё 4 tetor u zhvillua nje eskursion nё natyrё.Ku fёmijёt shkuan pranё liqenit panё vёrtet qё toka ishte me ngjyrё tё artё, sepse kishin rёnё tё gjitha gjethet e pemёve nё tokё. Fёmijёt filluan tё mblidhnin gjethe duke bёrё koleksione me to. Gjatё kёtij eskursioni u zhvilluan shumё lojra, ku klasat garonin me njёra-tjetrёn duke fituar nё fund njё klasё trofeun. Disa nga kёto lojra ishin : 1-Kush skuadёr merr e para flamurin? 2-Kush skuadёr sjell mё shumё sende te mёsuesja? 3-Kalimi i tullumbacit nga njёra dorё nё tjetrёn. 4-Tёrheqje litari, qё ishte njё nga lojrat mё argёtuese pёr fёmijёt. Bashkё me entuziazmin dhe gёzimin e fёmijёve morёn pjesё edhe mёsueset duke ndihmuar fёmijёt me sendet qё atyre u duheshin. Fёmijёt u kthyen nga eskursioni tё lodhur por shumё tё kёnaqur nga ky aktivitet kaq i bukur por shumё i dobishёm pёr fёmijёt.