Më poshtë mund të gjeni rezultatet e Provimit të Pranimit, të zhvilluar më datë 9 Prill 2022, në Kolegjet “Turgut Ozal” për klasat e 8-ta dhe të 9-ta.
Për të parë rezultatin tuaj kërkoni me kodin që keni përdorur në Provimin e Pranimit.

Për të shkarkuar listën e plotë klikoni në butonin e mëposhtëm.

  • Nxënësit që janë shpallur fitues mund të regjistrohen në kolegjet “Turgut Ozal” në datat  14 Prill – 31 Maj 2022.
  • Nxënësit që janë shpallur fitues në listën rezervë mund të regjistrohen në kolegjet “Turgut Ozal” në datat 31 Maj – 11 Qershor 2022.