Back

Më poshtë mund të gjeni rezultatet e Provimit të Pranimit, të zhvilluar më datë 15 Prill 2023, në Kolegjet “Turgut Ozal” për klasat e 8-ta dhe të 9-ta. Për të parë rezultatin tuaj vendosni kodin që keni përdorur në Provimin e Pranimit.
Nxënësit të cilët janë fitues mund të paraqiten për t'u regjistruar në shkollën në të cilën kanë fituar në datat 20 Prill - 31 Maj 2023.
Nxënësit të cilët janë fitues në listën rezervë mund të paraqiten për t'u regjistruar në shkollën në të cilën kanë fituar në datat 31 Maj - 10 Qershor 2023.
Për cdo pyetje apo paqartësi kontaktoni në regjistrime@turgutozal.edu.al