Back

ASEF- Albanian Science & Engineering Fair

ASEF është një konkurs vjetor i bazuar në projekte, i cili organizohet prej 15 vitesh nga kolegjet “Turgut Ozal”.  Ai ka në fokus përmirësimin e cilësisë së edukimit shkencor, rritjen e interesit të studentëve për shkencën dhe sigurimin e njohjes për arritjet e jashtëzakonshme nga nxënësit e klasave 5-12.
Këtë vit panairi për kategorinë ASEF Junior do të zhvillohet më datë 19 Mars dhe panairi për kategorine ASEF Senior do të zhvillohet më 26 Mars, ku si çdo vit pritet një  numër i madh projektesh pjesëmarrëse.
Ju urojmë suksese!

[learn_press_profile]