Një fillim i mbarë për një të ardhme të sigurtë...

TURGUT OZAL EDUCATION SH.A

Bazuar ne metodat më të fundit në

Mësimdhënie

Bazuar në një staf të trajnuar në mënyrë të

Vazhdueshme

REZULTATET E PROVIMIT TË PRANIMIT

Lexo më shumë

Institucionet Tona

Evente

Ngjarjet e ardhshme në Turgut Ozal Education sh.a.

Njoftimet e fundit

Të rejat e fundit në Turgut Ozal Education sh.a.

TURGUT OZAL EDUCATION
April 29, 2022

ASEF- Albanian Science & Engineering Fair

TURGUT OZAL EDUCATION
April 26, 2022

Olimpiada COGITO

TURGUT OZAL EDUCATION
March 1, 2022

FIRST®️ LEGO®️ League Albania

TURGUT OZAL EDUCATION
February 28, 2022

ASEF- Albanian Science & Engineering Fair

TURGUT OZAL EDUCATION
February 5, 2022

IFLC- International Festival of Languages & Culture

TURGUT OZAL EDUCATION
February 1, 2022

Konferenca Education Today

TURGUT OZAL EDUCATION
February 1, 2021

IFLC- International Festival of Languages & Culture

TURGUT OZAL EDUCATION
December 23, 2020

Konferenca Education Today

TURGUT OZAL EDUCATION
October 5, 2020

Konkursi i Artit dhe Letërsisë

TURGUT OZAL EDUCATION
September 28, 2020

Olimpiada Ndërkombëtare e Matematikës

TURGUT OZAL EDUCATION
September 14, 2020

Të dashur nxënës

TURGUT OZAL EDUCATION
September 1, 2020

Mirë se vini fëmijë të dashur

TURGUT OZAL EDUCATION
June 5, 2020

Duke i thënë lamtumirë maturës së vitit 2020