Back

Filluan regjistrimet për konkursin e pranimit për klasën e 8-të dhe të 9-të

Filluan regjistrimet për Provimin e Pranimit për nxënësit që në vitin e ardhshëm shkollor, 2023-2024, dëshirojnë të studiojnë në kolegjet “Turgut Ozal’’.
Provimi i Pranimit do të zhvillohet për nxënësit që janë aktualisht në klasën e 8-të dhe të 9-të, më datë 15 prill 2023 në orën 10:00 a.m. në Kolegjin “Turgut Ozal” Tiranë dhe Kolegjin “Turgut Ozal” Durrës.
Për t’u regjistruar klikoni në linkun e mëposhtëm: https://turgutozal.edu.al/regjistrime-online/
Për çdo pyetje, ju lutem kontaktoni  Turgut Ozal Durrës: +355697499292 dhe Turgut Ozal Tiranë Gjimnaz: +355693183041

[learn_press_profile]

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *