Back
Showing 1-9 of 37 results

Konkursi i Artit dhe Letërsisë

October 19, 2022

Kolegjet “Turgut Ozal” prej 24 vitesh organizojnë Konkursin e Artit dhe Letërsisë, për klasat  IV-XII, ku marrin pjesë nxënës nga Shqipëria dhe Kosova. Ky konkurs sjell finalizimin e aktiviteteve dhe veprimtarive të zhvilluara në shkolla gjatë muajve tetor-nëntor, mes një …

Albanian Science & Engineering Fair

April 29, 2022

ASEF – Albanian Science & Engineering Fair është një konkurs vjetor i bazuar në projekte, i cili organizohet prej 15 vitesh nga kolegjet “Turgut Ozal”.  Ai ka në fokus përmirësimin e cilësisë së edukimit shkencor, rritjen e interesit të nxënësve …

Olimpiada COGITO

April 26, 2022

Olimpiada COGITO është një nga konkurset tradicionale që organizohet nga kolegjet “Turgut Ozal”, me qëllim për të ndihmuar në frymëzimin e gjeneratës së re të nxënësve në të menduarit kritik, si dhe për të zhvilluar interesin dhe dashurinë për Matematikën, …

FIRST®️ LEGO®️ League Albania

March 1, 2022

Institucionet Arsimore jopublike “Turgut Ozal” sjellin për herë të parë në Shqipëri FIRST®️ LEGO®️ League Albania, si partneri zyrtar dhe i vetëm i LEGO Robotics. FIRST®️ LEGO®️ League Albania ka për qëllim të prezantojë shkencën, teknologjinë, inxhinierinë dhe matematikën (STEM) …

ASEF- Albanian Science & Engineering Fair

February 28, 2022

ASEF është një konkurs vjetor i bazuar në projekte, i cili organizohet prej 15 vitesh nga kolegjet “Turgut Ozal”.  Ai ka në fokus përmirësimin e cilësisë së edukimit shkencor, rritjen e interesit të studentëve për shkencën dhe sigurimin e njohjes …

IFLC- International Festival of Languages & Culture

February 5, 2022

Institucionet Arsimore jopublike “Turgut Ozal” në bashkëpunim me IFLC, e cila prej 19 vitesh organizon konkurse dhe shfaqje skenike të ndryshme në shumë shtete të botës, organizojnë konkursin e këngës “Colors of Voices 2022”. Këto institucione në këtë periudhë të …