Back
Showing 10-18 of 37 results

Konferenca Education Today

February 1, 2022

Me shumë kënaqësi ju përshëndesim në emër të Turgut Ozal Education sh.a – organizatori kryesor i Konferencës Education Today. Për 6 vitet e fundit, Konferenca Education Today ka bashkuar, zhvilluar dhe mbështetur profesionistë të asimit në Shqipëri. Duke ndjekur traditën …

IFLC- International Festival of Languages & Culture

February 1, 2021

Institucionet Arsimore jopublike “Turgut Ozal” në bashkëpunim me IFLC, e cila prej 18 vitesh organizon konkurse dhe shfaqje skenike të ndryshme në  shumë qytete të botës organizojnë konkursin e këngës “Colors of Voices 2021” Këto institucione në këtë periudhë të …

Konferenca Education Today

December 23, 2020

Me shumë kënaqësi ju përshëndesim në emër të Turgut Ozal Education sh.a – organizatori kryesor i Konferencës Education Today. Për 5 vitet e fundit, Konferenca Education Today ka bashkuar, zhvilluar dhe mbështetur profesionistë të asimit në Shqipëri. Duke ndjekur traditën …

Konkursi i Artit dhe Letërsisë

October 5, 2020

Prej vitesh  Turgut Ozal EDUCATION sh.a organizon  konkursin e Artit dhe të Letërsisë. Ku marrin pjesë shumë nxënës duke paraqitur dëshirën dhe ambicien e tyre. Në muajin Tetor të çdo viti ambientet e institucioneve tona mbushen me projekte kushtuar muajit …

Olimpiada Ndërkombëtare e Matematikës

September 28, 2020

IMO (Olimpiada Ndërkombëtare e Matematikës) mbahet çdo vit në një nga vendet e botës midis nxënësve të shkollave të mesme. IMO është më e madhja dhe më prestigjozja nga të gjitha konkurset ndërkombëtare. Ekipet e matematikanëve të rinj më të …

Të dashur nxënës

September 14, 2020

Një vit tjetër shkollor do të thotë mundësi të reja. Të dashur nxënës mos kini hezitim për kthimin në shkollë, sepse ne po bëjmë më të mirën që ju të jeni të sigurt në bankat e shkollës këtë vit. Mos …