Back

Rezultatet e Provimit të Pranimit në Kolegjet “Turgut Ozal” 2022

Rezultatet e Provimit të Pranimit në Kolegjet “Turgut Ozal” për klasat e 8-ta dhe të 9-ta, të zhvilluar më datë 9 Prill 2022, mund t’i gjeni të publikuara në linkun e mëposhtëm të faqes sonë zyrtare, si dhe botimin e ditës së sotme të Gazetës Panorama. Suksese të mëtejshme!  
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”]<input type="hidden" value="{"instance":{"text":"Kliko Këtu","url":"https:\/\/turgutozal.edu.al\/rezultatet-e-provimit-te-pranimit-turgut-ozal\/","new_window":true,"button_icon":{"icon_selected":"","icon_color":false,"icon":0,"icon_placement":"left","so_field_container_state":"open"},"design":{"width":false,"width_unit":"px","align":"left","mobile_align":"center","theme":"atom","button_color":"#dd3333","text_color":false,"hover":true,"hover_background_color":false,"hover_text_color":false,"font":"default","font_size":"1","rounding":"0.25","padding":"1","so_field_container_state":"open"},"attributes":{"id":"","classes":"","title":"","on_click":"","rel":"","so_field_container_state":"closed"},"_sow_form_id":"109926326062568e0caac4e089252211","_sow_form_timestamp":"1649839688320","widget-class":"","download":false,"so_sidebar_emulator_id":"sow-button-1083710001","option_name":"widget_sow-button"},"args":{"before_widget":"
","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-0-0-1"}}”>[/siteorigin_widget]

[learn_press_profile]

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *