Back

Olimpiada COGITO

Olimpiada COGITO është një nga konkurset tradicionale që organizohet nga kolegjet “Turgut Ozal”, me qëllim për të ndihmuar në frymëzimin e gjeneratës së re të nxënësve në të menduarit kritik, si dhe për të zhvilluar interesin dhe dashurinë për Matematikën, Shkencat, TIK-un dhe Gjuhën Angleze. Këtë vit COGITO do të zhvillohet më 7 maj 2022 në shkollën 9-vjeçare “Turgut Ozal“ Tiranë, Rruga Bernardin Palja, Ndërtesa 15, Hyrja 1, Njësia Bashkiake Nr.6. Ju urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!

[learn_press_profile]

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *