Back

Filluan regjistrimet për konkursin e pranimit për klasën e 8-të dhe të 9-të

  Të dashur prindër / kujdestar ligjor, Ju falenderojmë për besimin e dhënë ndaj Turgut Ozal Eduaction sh.a në edukimin e fëmijëve tuaj. Ne besojme se lidhja e fortë që kemi ndërtuar deri tani do të forcohet akoma dhe më shumë vit pas viti. Kemi kënaqësinë tju lajmërojmë nisjen e regjistrimeve për Konkursin e Pranimit në kolegjet “Turgut Ozal” Tiranë dhe “Turgut Ozal” Durrës për vitin shkollor 2022-2023. Për tu regjistruar klikoni këtu Për çdo pyetje, ju lutem kontaktoni  Turgut Ozal Durrës: +355697499292 dhe Turgut Ozal Tiranë Gjimnaz: +355693183041

[learn_press_profile]

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *