Back
03
December
Untitled-1
ASEF SOCIAL SCIENCES
9:00 am - 1:00 pm

19
November
Poster_2022
Konkursi i Artit dhe Letërsisë
9:00 am - 12:00 pm
Shkolla Turgut Ozal (Kompleksi)

13
March
Asef 2021-01-min
ASEF Senior
12:00 am - 12:00 am

06
March
Asef 2021-02-min
ASEF Junior
12:00 am - 12:00 am

23
January
EDUCATION TODAY 2021-01
Education Today
10:00 am - 3:30 pm
Online

Education Today is organized by Turgut Ozal Education JSC which has been operating in Albania since 1995 in K-12 and University education. We support...

21
November
Turgut Ozal Education Konkursi i Artit dhe Letersise
Konkursi i Artit dhe Letërsisë
9:00 am - 3:00 pm
Online

Prej vitesh  Turgut Ozal EDUCATION sh.a organizon  konkursin e Artit dhe të Letërsisë. Ku marrin pjesë shumë nxënës duke paraqitur dëshirën dhe ambicien e...

16
May
optical form of an examinationoptical form of an examination with pencil
Zhvillimi i Konkursit të Pranimit
10:00 am - 12:00 pm

Për t’u informuar rreth mënyrës së regjistrimit në shkollat tona vizitoni faqen Konkursi i Pranimit Për t’u regjistruar në Konkursin e Pranimit vizitoni faqen...

22
March
Konkursi shkencor
Konkursi Shkencor
12:00 am - 12:00 am

10
May
Cogito
Cogito
8:00 am - 4:00 pm

25
January
Education Today
8:00 am - 4:00 pm

22
February
ASEF Junior
8:00 am - 5:00 pm

15
February
ASEF Senior
8:00 am - 5:00 pm