25
Vite Eksperiencë
20
Matura
2300
Maturantë

Të diplomuarit tanë

Kemi shumë të diplomuar që studiojnë ose kanë mbaruar studimet e tyre me bursa të plota ose të pjesshme në universitete të njohura si MIT, Princeton, Boston, Oxford, Harvard, Merryland, Bilkent, Heidenberg etj.
Disa nga të diplomuarit tanë të suksesshëm në të gjithë botën
Në qershor të 2019, shkolla e mesme jopublike “Turgut Ozal” Tiranë diplomoi brezin e 19-të të saj, shkolla e mesme jopublike “Turgut Ozal” Durrës brezin e 11-të dhe “Memorial International School of Tirana” diplomoi brezin e 10-të. Deri tani shkollat e mesme jopublike “Turgut Ozal” ka diplomuar 2300 nxënës, të cilët kanë studiuar në 35 shtete të ndryshme.
Sipas statistikave tona, degët më të preferuara të të diplomuarve tanë janë Ekonomi dhe Administrim Biznesi, Arkitekturë dhe Inxhinieri, Drejtësi dhe Studime Sociale, Mjekësi, Stomatologji dhe Farmaci, Shkenca Natyrore, Letërsi-Filologji, dhe Gazetari.