PROVIMI I PRANIMIT

Shiko Rezultatet

OLIMPIADA  COGITO

Për çdo pyetje mund të kontaktoni më poshtë

  Eventet Tona

  Njoftimet e Fundit

  Njoftimet më të fundit nga Turgut Ozal Education Sh.a

  Turgut OZAL_POSTER_2023 copy

  Filluan regjistrimet për konkursin e pranimit për klasën e 8-të dhe të 9-të

  Poster_2022

  Konkursi i Artit dhe Letërsisë

  Asef_2022-Social-Science-ok (1)-min (1)-compressed

  Albanian Science & Engineering Fair

  COGITO Science Olympiad-OK-01-01-min

  Olimpiada COGITO

  WEB (1)-min

  Rezultatet e Provimit të Pranimit në Kolegjet “Turgut Ozal” 2022

  Evente

  Eventet e organizuara nga Turgut Ozal Education Sh.a

  03
  December
  Untitled-1
  ASEF SOCIAL SCIENCES
  9:00 am - 1:00 pm

  19
  November
  Poster_2022
  Konkursi i Artit dhe Letërsisë
  9:00 am - 12:00 pm
  Shkolla Turgut Ozal (Kompleksi)

  13
  March
  Asef 2021-01-min
  ASEF Senior
  12:00 am - 12:00 am

  06
  March
  Asef 2021-02-min
  ASEF Junior
  12:00 am - 12:00 am

  23
  January
  EDUCATION TODAY 2021-01
  Education Today
  10:00 am - 3:30 pm
  Online

  Education Today is organized by Turgut Ozal Education JSC which has been operating in Albania since 1995 in K-12 and University education. We support...

  21
  November
  Turgut Ozal Education Konkursi i Artit dhe Letersise
  Konkursi i Artit dhe Letërsisë
  9:00 am - 3:00 pm
  Online

  Prej vitesh  Turgut Ozal EDUCATION sh.a organizon  konkursin e Artit dhe të Letërsisë. Ku marrin pjesë shumë nxënës duke paraqitur dëshirën dhe ambicien e...

  16
  May
  optical form of an examinationoptical form of an examination with pencil
  Zhvillimi i Konkursit të Pranimit
  10:00 am - 12:00 pm

  Për t’u informuar rreth mënyrës së regjistrimit në shkollat tona vizitoni faqen Konkursi i Pranimit Për t’u regjistruar në Konkursin e Pranimit vizitoni faqen...

  22
  March
  Konkursi shkencor
  Konkursi Shkencor
  12:00 am - 12:00 am

  10
  May
  Cogito
  Cogito
  8:00 am - 4:00 pm

  25
  January
  Education Today
  8:00 am - 4:00 pm

  22
  February
  ASEF Junior
  8:00 am - 5:00 pm

  15
  February
  ASEF Senior
  8:00 am - 5:00 pm