13
March, 2021
Asef 2021-01-min
ASEF Senior
12:00 am - 12:00 am

06
March, 2021
Asef 2021-02-min
ASEF Junior
12:00 am - 12:00 am

23
January, 2021
EDUCATION TODAY 2021-01
Education Today
10:00 am - 3:30 pm
Online

Education Today is organized by Turgut Ozal Education JSC which has been operating in Albania since 1995 in K-12 and University education. We support...

21
November, 2020
Turgut Ozal Education Konkursi i Artit dhe Letersise
Konkursi i Artit dhe Letërsisë
9:00 am - 3:00 pm
Online

Prej vitesh  Turgut Ozal EDUCATION sh.a organizon  konkursin e Artit dhe të Letërsisë. Ku marrin pjesë shumë nxënës duke paraqitur dëshirën dhe ambicien e...

16
May, 2020
optical form of an examinationoptical form of an examination with pencil
Zhvillimi i Konkursit të Pranimit
10:00 am - 12:00 pm

Për t’u informuar rreth mënyrës së regjistrimit në shkollat tona vizitoni faqen Konkursi i Pranimit Për t’u regjistruar në Konkursin e Pranimit vizitoni faqen...

10
May, 2020
Cogito
Cogito
8:00 am - 4:00 pm

22
March, 2020
Konkursi shkencor
Konkursi Shkencor
12:00 am - 12:00 am

22
February, 2020
ASEF Junior
8:00 am - 5:00 pm

15
February, 2020
ASEF Senior
8:00 am - 5:00 pm

25
January, 2020
Education Today
8:00 am - 4:00 pm