Back

Më poshtë mund të gjeni rezultatet e Provimit të Pranimit, të zhvilluar më datë 13 Prill 2024, në institucionet arsimore“Turgut Ozal” për klasat e 8-ta dhe të 9-ta. Për të parë rezultatin tuaj vendosni kodin që keni përdorur në Provimin e Pranimit.
Nxënësit të cilët janë fitues mund të paraqiten për t'u regjistruar në shkollën në të cilën kanë fituar në datat 17 Prill - 31 Maj 2024.
Nxënësit të cilët janë fitues në listën rezervë mund të paraqiten për t'u regjistruar në shkollën në të cilën kanë fituar në datat 1 Qershor - 8 Qershor 2024.
Për cdo pyetje apo paqartësi kontaktoni në regjistrime@turgutozal.edu.al