Showing 28-36 of 36 results

Janë hapur regjistrimet për të gjithë nxënësit aktualë.

May 6, 2020

Ne jemi të kënaqur që keni zgjedhur të edukoni fëmijën tuaj në kolegjet “Turgut Ozal”. Për të filluar regjistrimin e fëmijës tuaj, ju lutemi klikoni në emrat e shkollave përkatëse dhe plotësoni informacionin e regjistrimit paraprak online. Kolegji “Turgut Ozal” …

Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

April 19, 2020

Në këto ditë të vështira për të gjithë, kur njerëzimi i bashkuar si asnjëherë tjetër për një qëllim të vetëm, në luftë për jetën, institucionet arsimore “Turgut Ozal” ju urojnë të gjithëve shëndet të plotë! Të nderuar mësues dhe kolegë, …

Kanë filluar regjistrimet për Konkursin e Pranimit

April 9, 2020

Të dashur prindër / kujdestar ligjor, Ju falenderojmë për besimin e dhënë Turgut Ozal Eduaction sh.a në edukimin e fëmijëve tuaj. Ne besojme se lidhja e fortë që kemi ndërtuar deri tani do të forcohet akoma dhe më shumë vit …

Tani, është radha jonë!

April 9, 2020

Ne jemi këtu, larg dhe afër! Përtej vështirësive të sfidës së paplanifikuar që na erdhi. Dhe akoma pa ardhur tek ne sfida e përballimit të pasojave të mëdha, të gjithë ne u përballëm tek sfida me veten. Tek menaxhimi i durimit …

Mësimi në distancë

March 10, 2020

Të dashur nxënës, Stafi akademik i Turgut Ozal Education sh.a së shpejti do të nisë mësimdhënien online përmes platformës Google Classrooms. Kjo platformë i lejon stafit akademik të ndajnë burimet me nxënësit, të realizojnë si duhet menaxhimin e detyrave dhe …

ASEF 2020

February 23, 2020

Në emër të organizatorëve të Turgut Ozal Education sh.a, dëshirojmë tiu shprehim mirënjohjen për të gjithë pjesëmarrësit të mbledhur nga vende të ndryshme, pjesëmarrja juaj ka mundësuar të zhvillojmë një konkurs shumë të frytshëm. Asef 2020 ishte një sukses i …

Education Today 2020

January 25, 2020

On the 25th of January, we held our 4th Education Today Conference – Education Today 2020. We began our day with a wonderful introduction to 21st-century skills led by our first keynote speaker, Ms. Elizabetta Incollingo. This was followed by …