Rezultatet e Provimit të Pranimit në Kolegjet “Turgut Ozal” 2022

Rezultatet e Provimit të Pranimit në Kolegjet “Turgut Ozal” për klasat e 8-ta dhe të 9-ta, të zhvilluar më datë 9 Prill 2022, mund t’i gjeni të publikuara në linkun e mëposhtëm të faqes sonë zyrtare, si dhe botimin e ditës së sotme të Gazetës Panorama.
Suksese të mëtejshme!

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Leave A Reply

Your email address will not be published.